خواص انگور قرمز درشت
آشنایی با فواید و خواص انگور قرمز درشت این میوه آبدار و خوشمزه
خواص انگور قرمز درشت ،خواص انگور قرمز ، خاصیت انگور قرمز درشت ،خاصیت انگور قرمز ،انگور قرمز ، خواص انگور قرمز برای قلب
در این مطلب از سایت جسارت به خواص انگور قرمز درشت می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص انگور قرمز درشت
انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه های مختلفی است.
این میوه در روی درختی است رونده که به دور خودش می پیچد و بالا می رود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه گاه دارد تا بتواند
به رشد خودش ادامه دهد. انگور یکی از قدیمی ترین میراث های ایران کهن است که خواص بسیاری برای سلامتی و رفع بسیار بیماریها دارد.
انگور میوه ای شیرین و لذیذ و بهشتی است. در احادیث آمده است که امام محمد باقر (ع) فرموده اند:
“چهار میوه از میوه های بهشتی هستند، انگور، رطب(خرمای تازه)، انار و سیب.
این میوه بهشتی سرشار از ویتامین های A، B و C می باشد. هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است.
یک لیوان(160 گرم) انگور سبز یا قرمز بدون هسته حاوی:110 کالری انرژی، یک گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر می باشد.
انگور، منبع خیلی خوب ویتامین “ث” (28/17میلی گرم) و منگنز( 11/0 میلی گرم) می باشد.
منظور از منبع خیلی خوب یعنی 20 درصد یا بیشتر نیاز روزانه فرد به آن ماده مغذی را برآورده می کند.
خواص انگور قرمز
انگور قرمز یعنی سلامتی، یعنی تندرستی و نشاط. با وجود اینکه انگور سفید نیز خواص زیادی برای بدن دارد اما
انگور قرمز حاوی آنتیاکسیدان بیشتری است.
انگور قرمز در پوست و همچنین هستههای خود حاوی آنتیاکسیدانی به نام رسوراترول است که به «مولکول جوانی» شهرت دارد.
رسوراترول یک عامل حفاظت کننده موجود در انگور است که به صورت سدی در برابر مهاجمان بیرونی عمل میکند.
این ترکیب در صنعت داروسازی در ترکیب بسیاری از محصولات مربوط به سلامتی استفاده میشود.
انگور قرمز به دلیل دارا بودن این ترکیب آنتیاکسیدانی فوقالعاده از بروز پیری زودهنگام پیشگیری میکند.
برای بهرهمندی هر چه بیشتر از این ترکیب بهتر است انگور را به صورت درسته میل کنید و تا حد امکان از مصرف آب انگور خودداری کنید.
فراموش نکنید پوست، گوشت و هسته این میوه دارای خواص فراوانی است بنابراین از دور ریختن هسته آنها بپرهیزید.
البته باید بدانید که با مصرف آب انگور خانگی و طبیعی کمک زیادی به سیستم جریان خونتان خواهید کرد.
فیبرهای محلول در آب و پتاسیم موجود در انگور قرمز به سلامت قلب کمک میکند. در واقع پتاسیم موجود در انگور قرمز به اندازهای است که
برای افراد مبتلا به پرفشاری خون توصیه میشود. اگر شما بین 15 تا 20 حبه انگور قرمز میل کنید میزان سدیم بدنتان کاهش پیدا خواهد کرد.
توصیه میکنیم این انگور را به سالادهایتان اضافه کنید. در این صورت میتوانید در وعده ناهار و شام نیز از خواص آن بهره مند شوید.
خاصیت انگور قرمز درشت
انگور قرمز برای مقابله با یبوست بسیار موثر است. مصرف آن برای صبحانه مانند یک ملین طبیعی عمل کرده و
به عملکرد رودهها کمک زیادی میکند. انگور قرمز به دلیل دارا بودن اسیدهای طبیعی و قند و سلولز میتواند باعث تقویت عضلات رودهها و معده شود.
اگر به طور مرتب انگور قرمز میل کنید میتوانید یبوست مزمن را درمان کنید. با این حال افرادی که دچار بیرون روی هستند باید از مصرف این انگور بپرهیزند.
طبق نتایج پژوهشی که در Mount Sinai Medical School ایالات متحده آمریکا انجام شده، رسوراترول از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری میکند.
قدرت آنتی اکسیدانی انگور قرمز برای افزایش قدرت حافظه و محافظت بدن از ابتلا به بیماری آلزایمر موثر است.
رسوراترول تأثیر تخریب سلولهای عصبی در مراحل اولیه بیماری را کاهش میدهد. علاوه بر این، این آنتی اکسیدان به اندازه چای سبز و
حتی بیشتر از آن در کنترل و پیشگیری از بیماری آلزایمر موثر است. متخصصان بر این باور هستند که مصرف انگور قرمز به بهبود چشمگیر عملکرد
مغز ما کمک میکند. پس برای در امان ماندن خاطرات زندگیتان انگور قرمز را فراموش نکنید.
مصرف انگور قرمز به پیشگیری از بیماری های متعددی مانند سرطان سینه و سرطان کلورکتال کمک میکند.
موسسه مبارزه با سرطان آمریکا چندین پژوهش در این خصوص انجام داده است.
خواص انگور قرمز درشت
انگور قرمز دارای خواص ضدباکتری و ضد ویروسی است. پس، در برابر بسیاری از عفونتها از شما محافظتمیکند.
خواص ضدویروسی انگور برای مبارزه با ویروس فلجاطفال و ویروس هرپس سیمپلکس نیز مفید است.
انگور و دانههای آن مقدار مناسبی آنتیاکسیدان دارند. این آنتیاکسیدانها ۵۰ برابر از ویتامین E و ۲۰ برابر از ویتامین C قویترند.
این ویژگی به محافظت از پوست دربرابر آلودگی و آسیب سمی کمکمیکند. همچنین برای ترمیم کلاژن نیز مفید است.
انگورقرمز برای کاهش اسید اوره مفید است. انگور به دفع اسید از بدن کمککرده و فشار کار کلیه را کاهشمیدهد.
انگورقرمز منبعی سرشار از آنتیاکسیدان قوی و رسوراترول است و به همین دلیل نقش مسدودکننده آنزیمهای تخریبکننده بافت را ایفامیکند.
انگورقرمز دارای فلاونوئیدی به نام کوئرستین است. این ماده، هم اثر آنتیاکسیدانی دارد هم اثر آنتیهیستامین. بنابراین، برای درمان بسیاری از حساسیتها مفید است.
انگور قرمز، منبعی سرشار از ساپونین است که در پوسته بیرونی آن یافتمیشود. ساپونین به تجمع کلسترول کمککرده و
مانع جذب آن در خون میشود. این خاصیت، مانع چاقی و بیماریهای قلبی میشود.
انگور قرمز دارای ارزشهای درمانی مهمی است که میتواند آسم را درمانکند. قدرت هیدراته
کردن انگور بالاست که باعث افزایش رطوبت ریهها و در نتیجه درمان آسم میشود.
فلاونوئید موجود در انگور قرمز، دارای آنتیاکسیدان است که برای جلوگیری از آبمروارید، رادیکالهای آزاد را کاهشداده و با آنها مبارزه میکند.
خواص انگور قرمز درشت
بیشتر بخوانید :
آیا رابطه ای بین مصرف کاکائو و کم خونی وجود دارد؟
آشنایی با علل سردرد پشت سر نشانه چیست به صورت علمی
درمان و عوارض کم کاری تیروئید قبل از بارداری و تاثیر آن بر روی جنین
آشنایی با فواید و خواص سیاه دانه و عسل برای لاغری و کاهش وزن
- ۹۷/۰۷/۰۹