آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
طرز تهیه رول ماهی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام رول ماهی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
این نوع ماهی هر مدلی که دوست دارید سرو کنید. به صورت خوراک یا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست .
مواد لازم برای تهیه رول ماهی :
فیله ماهی :♦: 3 عدد
رنده پوست لیموترش :♦: 1 قاشق چایخوری دلخواه
جعفری برگ شده :♦: 1 پیمانه
کنجد و بذر کتان :♦: 1 قاشق مرباخوری دلخواه
سیر تازه :♦: 1 حبه
پودر پنیر پارمژان :♦: 1 قاشق غذاخوری دلخواه
آرد :♦: 1 قاشق غذاخوری
کورن میل :♦: 4 قاشق غذاخوری
سماق :♦: 1 قاشق مربا خوری
مایونز رقیق شده در آبلیمو :♦: دلخواه
نمک و فلفل :♦: به مقدار لازم
پنیر چدار اولد برای تزیین :♦: دلخواه
آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 3 نفر می باشد.
طرز تهیه رول ماهی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه رول ماهی ابتدا باید
برگهای خرد نشده جعفری ، سیر رنده شده ، سماق ، نمک و فلفل ،
پودر پنیر, کنجد و بذر کتان و رنده پوست لیمو ترش را با هم مخلوط کنید
( موقع رنده کردن دقت کنید منظور از پوست فقط همون قسمت رنگیه مرکباته مثلا در لیمو همون لایه سبز خیلی نازک).
کره سرد را بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب بشند .
فیله ماهی را صاف روی سطح کارتون پهن کنید.
(اگر مایل بودید فیله ماهی را مطابق دستور ماهی سوخاری بدون روغن مزه دار کنید) .
حالا ترکیب آماده را به سه قسمت در نظر بگیرید و یک قسمتش را خیلی راحت روی فیله پهن کنید و کمی پرس کنید.
حالا موقع رول یا لوله کردن فیله است .
در این مرحله کمی با ظرافت و آروم کار کنید .
از قسمت پهن تر ماهی شروع به پیچیدن کنید و از دو دست استفاده کنید
همینطور که ماهی را لوله میکنید با انگشت مواد را هم داخل رول بدهید
.خیلی راحته نگران بیرون ریختن مواد نباشید. تا به انتهای فیله برسید .در ظرفی ترکیبات ارد رو با هم مخلوط کنید
( آرد ، کورن میل ، پودر پنیر، نمک و فلفل)
می تونید از هرترکیبی که براتون راحتتره استفاده کنید مثل آرد سوخاری و غیره و ظرف را کنار بگذارید .
.حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند کنید و در ظرف دیگری بگذارید و چند قاشق از سس رقیق شده با آبلیمو یا سرکه روی سطح رول بریزید
آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
میتونید به جای ان از روغن زیتون استفاده کنید و یا کلا حذفش کنید
ماهی رو آرد بزنید .
برای اینکار از دوقاشق یا چنگال استفاده کنید که دستتون هم آلوده نشه و ماهی رو در ظرف ارد بگذارید و
با قاشق آرد را روی همه اطراف اون بریزید تا یک لایه نازک دورش رو بگیره .در ظرف پختتون کمی روغن بریزید .
مثل عکس روغن رو فقط در محلی که رول رو قرار میدید بریزید که روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) .
رول ها را با همون دو قاشق بلند کنید کمی تکان بدید تا آرد اضافه اش بریزه و در ظرف پخت بگذارید.
یک ورقه آلومینیم روی اون بکشید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتیگراد بمدت 30 دقیقه بپزید.
بعد از سی دقیقه ظرف را بیرون بیارید و آلومینیم را بردارید ( بوی عطرش رو هم استشمام کنید.عالی … ) .
اگر مایل بودین کمی پنیر رنده شده روی اون بپاشید
( من از پنیر چدار اول استفاده کردم)
در غیر اینصورت بدون پنیر و کاور دوباره به فر برگردانید تا ده دقیقه دیگه ، که به اندازه دلخواهتون طلایی بشه .
رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بدید و برش بزنید و از سسی که توی ظرف پخت جمع شده هم کمی روش بدید و
با سبزی پلو تازه و یا به تنهایی سرو کنید . غذای خیلی خوشمزه و مجلسی و آسونیه .
توضیحات من طولانی بود، اما پختش خیلی کوتاه و راحته .
آموزش پخت و طرز تهیه رول ماهی خوشمزه به سبک رستورانی
- ۹۷/۰۷/۰۷