خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی

خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی در سایت جسارت

حنا در درمان پروستات ,حنا پروستات,حنا و پروستات,حنا برای پروستات,حنا برای درمان پروستات,حنا در درمان پروستات,حنا ودرمان پروستات,حنا درمان پروستات,حنا و درمان پروستات,خواص حنا برای پروستات,خاصیت حنا برای پروستات,ایا حنا برای پروستات خوب است,خواص حنا برای درمان پروستات,خواص حنا در درمان پروستات

خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی

حنا در درمان پروستات , حنا پروستات , حنا و پروستات , حنا برای پروستات

در این مطلب از سایت جسارت به خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آشنایی کامل با مهمتری علل بیماری پروستات ۱– همبستر شدن در حالت سیری و پر بودن معده که دلیل مهمی برای پروستات است.  ۲- همبستری در اول شب که معده پر است که سبب قولنج، فلج، انحراف صورت، ورم مفاصل، نقرس و پروستات میشود و باید همبستر شدن در انتهای شب صورت گیرد.  ۳- نگه داشتن منی در هنگام خروج آن و جلوگیری از خروج منی.  ۴- همبستر شدن بدون خروج منی که بسیار مضر است.  ۵- طولانی کردن عمل جماع که باعث پروستات می شود. نکته: مستحب است مقدمات جماع طولانی باشد ولی جماع را زیاد طولانی نکند.  ۶- ادرار نکردن پس از جنابت و خروج منی که می تواند عامل عفونت باشد. نکته: پس از انزال باید مقداری به راست خوابید و استراحت کرد بعد برای ادرار رفت. اگر ادرار نکرده منی بازگشت کرده و دچار بیماری میشود که تعبیر به بیماری بدون درمان شده است.

حنا در درمان پروستات

یکی از گیاهان دارویی که از دیر باز در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد حنا است که اکنون نیز با وجود پیشرفت های صنعت داروسازی جایگاه خود را بین مردم حفظ کرده است و استفاده از خواص گیاه حنا در بین مردم جایگاه ویژه ای دارد. حنا چه بصورت مصرف موضعی و چه به صورت خوراکی در کتاب های طب سنتی ایران و چین بارها و بارها آمده است و برای آن مصارف متعددی از جمله درمان جذام، یرقان، سنگ کلیه، جرب و غیره ذکر شده است. از جمله خواص گیاه حنا در طب جدید نیز می توان به خاصیت ضد قارچی، ضد باکتریایی، تب بری، ضد التهاب و محافظت از پوست در برابر آفتاب اشاره نمود. این موارد به عنوان خواص حنا به اثبات رسیده و حنا توانسته جایگاه خود را بعنوان یک گیاه دارویی حفظ کند. برخی از خواص گیاه حنا بسیار جالب و شگفت انگیز می باشد.

درمان پروستات در طب اسلامی:  ۱-مرکب ۴ ۲-داروی پروستات ۳-مرکب ۱ ۴-حجامت ساقین پا ۵-هر روز خوردن تخم کدوی خام ۵۰ گرم ۶-آخر شب خوردن ۷ یا ۲۱ دانه سیاهدانه

حنا پروستات

خواص حنا برای پوست: یکی از مهمترین خواص حنا دفاع در برابر عفونت می باشد. حنا می تواند به بدن کمک کند تا در برابر عفونت، دفاع قوی تری داشته باشد و این باعث می شود که کم کم باکتری های مضر از پوست شما محو شود. این یکی از مهمترین خواص حنا برای پوست است. این باکتری ها سبب به وجود آمدن برخی از عفونت ها در بدن می شود که به روش های مختلفی تولید می شوند، و درمان پوست شما به طور منظم توسط حنا و استفاده از این خواص حنا تاثیر زیادی در حذف باکتری ها دارد. اختلالات کبدی: از دیگر خواص حنا در درمان اختلالات کبدی می باشد. حنا به عنوان گیاه پزشکی کاملا مفید در نظر گرفته می شود از این رو پوست گیاه حنا در درمان بزرگ شدن کبد و یرقان موثر می باشد. خواص برگ حنا: برای رفع و درمان اگزما گرد برگ حنا با برگ هلو مخلوط کنید و به صورت ضماد استفاده نمایید. خواص ریشه حنا: برای معالجه ترشحات سوزاکی مهبل از جوشانده ریشه درخت استفاده می شود.

حدود ۱۰۰ گرم تخم اسپند را شش بار با آب سرد (در آب گذاشته شود و هم زده شود و آب آن دور ریخته شود) و سپس یکبار با آب جوشیده ی گرم شسته و در آفتاب خشک کنید؛ سپس با روغن گل سرخ مخلوط کرده و هر روز صبح یک قاشق مرباخوری (یک مثقال) بصورت ناشتا بمدت ۱۴ روز مصرف کنید. نکته: مصرف اسپند در دوران بارداری ممنوع است. همچنین اسپند نباید آسیاب یا کوبیده یا جویده شود بلکه باید درسته قورت داده شود. این روش برای کسانی که کنترلی بر ادرار ندارند یا افرادی که بعلت تصادف یا ام اس پروستاتشان شل شده است مفید است نه کسانی که پروستات دارند و تقطیر بعد از ادرار دارند چون کاملا جلوی ادرار را میگیرد. جهت پیشگیری سنجد کامل را پودر کرده و مصرف کنید. مصرف سویق سنجد نیز مناسب است چون سنجد سبب یبوست میشود ولی سویق آن نه

حنا و پروستات

خواص حنا برای تسکین درد: حنا می تواند التهابی که منجر به درد می شود را کاهش بخشد، شما می توانید در مناطق آسیب دیده پوستتان، از حنا به عنوان مسکن ضعیف استفاده کنید. اگر شما آلرژی و یا تمایل به استفاده از انواع دارو ندارید، حتما از حنا و خواص حنا استفاده کنید و علاوه بر آنها حنا یک ماده طبیعی است که مزیت خاص آن محسوب می شود. رفع جوش های دهان: یکی از خواص حنا رفع جوش های دهان می باشد. برای رفع جوش های دهان، جوشانده حنا را مزمزه کنید و نتیجه خوبی بگیرید. جلوگیری از بید زدگی: یکی از خواص حنا این است که با گذاشتن گل یا برگ حنا در لابه لای لباسهای خود از بید زدگی لباس جلو گیری می کنید. خواص متعدد حنا: از جوشانده برگهای حنا به صورت غرغره برای رفع پیله دندان استفاده می شود. در مصرف داخلی برای کاهش درد معده بعد از زایمان و همچنین برای رفع خشونت صدا تجویز می شود. از دیگر خواص حنا این است که برای رفع عرق بدبوی پا بسیار موثر است. حنا ضد سردرد: یکی از خواص حنا این است که با گذاشتن ضماد حنا با سرکه روی پیشانی سر دردتان خوب می شود.

خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی

حنا در درمان پروستات , حنا پروستات , حنا و پروستات , حنا برای پروستات

درمان پروستات با حنا:درمان پروستات آقایان .  در داخل وان یا تشت، آب ولرم باز کرده و کمی حنا اضافه کنند و نیم ساعت داخل آن بنشینند ( حداقل خاصیت این روش آن است که پروستات بزرگ را به راحتی درمان میکند)

حنا برای پروستات

خواص حنا برای بینایی: گذاشتن ضماد حنا بر سر باعث تقویت بینایی خواهد شد. این یکی از جالبترین فواید حنا می باشد. خواص مختلف حنا: از خواص حنا این است که غرغره آن با آب دم کرده برگ آن برای زخمهای دهان مفید است. خوردن دو گرم آن و یا خوردن آب خیس کرده ۵۰ گرم آن برای یرقان، طحال، سنگ کلیه، مثانه و سختی ادرار نافع است. خواص حنا برای رویانیدن ناخن اصلی به جای ناخن کج اثر خوب دارد. خواص حنا و نیروی جنسی: حنا کردن کف پا عث لطیف شدن کف پا شده وبوی بد پا را از بین خواهد برد و باعث تقویت نیروی جنسی خواهد شد. خنک کننده پوست: حنا و خواص حنا تاثیر زیادی در خنک کردن پوست شما دارد که با اثر گذاشتن در گردش خون بدن سبب این امر می شود. اگر شما از نقاط داغ و یا گرفتگی در مناطق خاصی از بدنتان رنج می برید، با استفاده از این خاصیت حنا می توانید آن را بهبود بخشید. اما حنا نمی تواند نگرانی شما دراین موضوع را از بین ببرد و اگر وضعیت پوست شما گرم است به پزشک مراجعه کنید تا با دقت تمام مشکل شما را بهبود بخشد.

برای درمان پروستات بایستی از موارد ذیل پرهیز کنید:  قند، شکر، شیرینی‌جات شیمیایی، شوری زیاد، سرخ‌کردنی، تَف‌دادنی، بودادنی، نگهداری ادرار، نگهداری مَنی، چاقی‌و اضافه‌وزن، کم‌تحرّکی  برای درمان بایستی موارد ذیل مصرف شود:  ۱۴ عدد اسپند در روز بخورید.  یک قاشق چای‌خوری پودر پوست خربزه + یک قاشق چای‌خوری پودر تخمۀ ‌خام کدو مخلوط‌ شده‌ و سپس خورده شود  شب تا صبح: ضماد پیاز رنده شده را پائین ناف (کمی سمت راست) قرار دهد.

حنا برای درمان پروستات

خواص حنا و درمان اسهال : از دیگر خواص حنا درمان اسهال و اسهال خونی می باشد. خواص حنا و پوست: از بین بردن بیماری های قارچی پوست از دیگر خواص دارویی حنا می باشد. خواص حنا و شوره: پیشگیری و درمان خارش سر و شوره یکی دیگر از خواص حنا می باشد. روماتیسم و خواص حنا: کاهش دردهای روماتیسمی از خواص درمانی حنا می باشد. خواص حنا برای مو: از بین بردن چربی زاید مو از خواص حنا است. خواص حنا برای مو: حنا موها را پرپشت، قوی و نرم می‌کند. این خاصیت حنا در داشتن موهایی سالم می تواند بسیار موثر باشد. خواص حنا برای مو: تقویت رشد مو و جلوگیری از ریزش مو از خواص حنا است. خواص حنا و تعرق: جلوگیری از تعریق زیاد یکی دیگر از خواص حنا می باشد.

خواص استفاده از حنا در درمان پروستات بزرگتر از حد طبیعی

حنا در درمان پروستات , حنا پروستات , حنا و پروستات , حنا برای پروستات

گزنه نیز برای درمان تورم و التهاب پروستات کاربرد دارد. به این منظور می توان روزانه سه بار دمکرده گزنه را مصرف کرد. عرق گزنه نیز مفید است.  مصرف روزانه سه دفعه؛ هر دفعه یک قاشق مرباخوری پودر دانه کتان نیز نقش بسزایی در کاهش علائم بزرگی پروستات دارد البته می توان از روغن دانه کتان نیز استفاده کرد. مصرف روزانه یک تا دو گرم پودر گیاه خشک شده دم اسب نیز می تواند در برخی بیماران مبتلا به بزرگی پروستات مفید باشد البته حتما باید با نظر پزشک استفاده شود، زیرا افزایش فشار خون از عوارض احتمالی مصرف این گیاه است.  شبدر قرمز، شیرین بیان، چای سبز، شاهدانه، دانه آفتابگردان و تخم کدو از دیگر گیاهان موثر در کاهش اندازه پروستات بزرگ شده خوش خیم است.

حنا در درمان پروستات

در مورد خواص حنا و هر ماده دیگر باید به این نکته مهم توجه داشت که به صرف گیاهی بودن، نباید یک ماده رابه هرشکلی مصرف نمود. حنا در عین حالی  که بسیار مفید است می تواند زیان آور نیز باشد. حنا برای حلق و ریه زیان آور است و لذا باید به همراه کتیرا خورده شود. مقدار مجاز خوردن حنا 5 گرم است و مصرف بیشتر آن خطرناک است. حساسیت تماسی، آسم، سقط جنین واثر سوء بر روی حلق و ریه عوارض دیگر حنا هستند. به هنگام کار با گیاه حنا باید دقت کردتا از ورود آن به چشم جلوگیری شود.

همچنین ببینید : حنا در دوران بارداری