وبلاگ قلوچ

وبلاگ قلوچ

وبلاگ قلوچ

وبلاگ قلوچ

وبلاگ قلوچ

جوانه ماش

پنجشنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۴، ۰۵:۰۳ ب.ظ

جوانه ماش و خواص آن

جوانه ماش خواص,جوانه عدس خواص,خواص جوانه ماش در بارداری,خواص جوانه ماش چیست؟,خواص جوانه ماش برای پوست صورت,خواص جوانه ماش برای مو,جوانه ماش به انگلیسی,جوانه ماش تهیه,جوانه ماش تهیه,جوانه ماش طرز تهیه,تهیه جوانه ماش در منزل,جوانه ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ها در دوران بارداری,جوانه ماش فواید,جوانه ماش خواص,جوانه ماش طرز تهیه,طرز تهیه جوانه ماش در منزل,طرز تهیه جوانه ماش در خانه,طرز تهیه جوانه ماش و گندم,طرز تهیه جوانه ماش وعدس,جوانه ماش کالری,جوانه ماش در بارداری,جوانه ماش در دوران بارداری,خواص جوانه ماش در بارداری,مصرف جوانه ماش در بارداری,خوردن جوانه ماش در بارداری,جوانه ماش بارداری,مصرف جوانه ماش در دوران بارداری,جوانه ماش برای کودکان,جوانه ماش برای کودک

جوانه ماش پر خاصیت را چقدر می شناسید؟

جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است.

جوانه‌ ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد.

جوانه ماش،خواص جوانه ماش

چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده می‌کنند.

به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن و خاصیت ادرارآور

بودن آن استفاده می‌ نمایند.

جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.

جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزی‌جات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ

می‌نمایند.

جوانه ماش،خواص جوانه ماش
جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند. آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (a, b, c, d, e, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند.

خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاوون‌ها است

که مصارف درمانی بسیاری دارند.

جوانه ماش،خواص جوانه ماش

روش آماده‌سازی جوانه ماش

ماش‌ها را ابتدا خوب بشویید،سپس آن‌ها را درون آب خیس کرده و به مدت 12 ساعت در جای تاریک و خنک بگذارید.

سپس آن‌ها را مجددا بشویید و به مدت 12 ساعت دیگر در جای تاریک و خنک قرار دهید.

جوانه‌های ماش پس از 12 ساعت دوم آماده می‌شوند.

جوانه ماش،خواص جوانه ماش

دانه‌های ماش معمولا طی 24 ساعت جوانه می‌زنند و اگر می‌خواهید حداکثر استفاده

را از آن‌ها ببرید بهتر است آن‌ها را به صورت خام مصرف نمایید.

بسیار مقوی و پر از انرژئ است.

جوانه ماش

  • مجید نقدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی