آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
طرز تهیه ته چین ماهی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ته چین ماهی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
این غذا را با انواع ماهی می توانید تهیه کنید
مواد لازم برای تهیه ته چین ماهی :
ماهی قزلآلا :♦: دو عدد
روغن مایع ذرت :♦: یک پیمانه
برنج :♦: پنج پیمانه
سبزی پلو :♦: چهار پیمانه
سیر تازه خردشده :♦: نصف پیمانه
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
زعفران :♦: به میزان لازم
آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 5 نفر می باشد.
طرز تهیه ته چین ماهی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ته چین ماهی ابتدا باید
ماهیها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا میکنیم.
مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها میزنیم تا مزهدار شوند.
در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کردهایم با سبزیپلو آبکش میکنیم.
سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ میکنیم و
طرف دیگر که پوست ماهی میباشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن میریزیم.
آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
ماهی دوم را کاملا سرخ کرده و سر آن را جدا میکنیم و در ماهیتابه گذاشته و
بقیه برنج و سیر تازه را روی آن میریزیم.
در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت میگذاریم.
زمانی که به جوش آمد روی برنج میریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و
آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم میکنیم.
نهایتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شکل تزئین میکنیم.
آموزش و طرز تهیه ته چین ماهی به سبک رستورانی و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۷