روش پخت کامل و طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی ویژه مجالس

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیایی

اگر شما هم نام ماهی با سس اسپانیولی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش پخت کامل و طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی ویژه مجالس

خوردن انواع و اقسام ماهی با سس معروف اسپانیولی، یکی از عادات غذایی زمستانی مردم کشور اسپانیاست است.

مواد لازم برای تهیه ماهی با سس اسپانیولی :

 

فیله ماهی کامل قزل‌آلا :♦: 4 عدد (هرکدام حدود 225 گرم)

کره :♦: 75 گرم یا 6 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ  :♦:  2 عدد

شوید تازه خردشده  :♦:  2 قاشق سوپ‌خوری

آب لیموترش :♦: یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه :♦:  به میزان لازم

لیمو ترش :♦:  چند برش

هویج پخته :♦: چند عدد

روش پخت کامل و طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی ویژه مجالس

اسپانیایی ها بیشتر ماهی مخصوصی به نام ماهی پیچ را به همراه این سس مصرف می‌کنند ولی شما می‌توانید

به جای آن، ماهی قزل‌آلا یا هر نوع ماهی موردعلاقه خود را جایگزین کنید.

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیایی

طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه ماهی با سس اسپانیولی ابتدا باید

ماهی‌ها را پاک کرده و تیغ آن را به صورت یک تکه خارج کنید.

 برای این منظور شکم ماهی را به صورت طولی با چاقو ببرید،

سپس با فشار انگشت شست روی ستون فقرات پشت، هم ستون فقرات و هم تیغ‌ها را به صورت کامل از گوشت جدا کنید.

پس از اینکه ماهی‌ها را پاک کردید، آنها را خوب بشویید و با دستمال حوله‌ای خشک کنید.

سپس روی سینی فر یا تابه دسته‌فلزی‌ای – که با روغن چرب شده- از پشت پهن کنید؛

به‌صورتی که قسمت پوست ماهی روی تابه قرار گیرد.

در کاسه کوچکی کره ریخته و روی شعله اجاق‌گاز آب کنید.
روش پخت کامل و طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی ویژه مجالس
طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیولی , ماهی با سس اسپانیایی
کره آ‌ب‌ شده را با قلم‌ موی آشپزخانه روی گوشت ماهی‌ها بمالید و سپس آن را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کنید.
بعد گریل فر اجاق‌گاز را روشن کرده و روی شعله متوسط تنظیم کنید.
  تابه حاوی ماهی‌ها را روی سینی شبکه‌ای قرار داده و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که گوشت ماهی بپزد، حرارت دهید.
در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را به اندازه‌ای بپزید که کاملا سفت شود، سپس آنها را پوست کنده و ریز خرد کنید.

در پایان ماهی‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید و مخلوط تخم‌مرغ خردشده و شوید لیموترش را پس از کمی تفت‌دادن در کره روی ماهی‌ها بریزید.

حالا ماهی‌ها را با این مخلوط به همراه لیموترش و هویج پخته سرو کنید.

روش پخت کامل و طرز تهیه ماهی با سس اسپانیولی ویژه مجالس