روش پخت و طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص غذای جنوبی و خوش طعم

طرز تهیه قلیه ماهی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی , قیله ماهی جنوبی

اگر شما هم نام قلیه ماهی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش پخت و طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص غذای جنوبی و خوش طعم

در اینجا یکی از غذاهای معروف جنوب ایران را که با ماهی تهیه می‌شود به شما آموزش مى‌دهیم

مواد لازم برای تهیه قلیه ماهی :

ماهی :♦: 2 کیلوگرم

پیاز متوسط :♦:  3 تا 4 عدد

گشنیز :♦: 1 کیلو گرم

شنبلیله :♦: 250 گرم

تمبر هندی :♦: 200 گرم

زردچوبه :♦:  2 قاشق مرباخوری

فلفل قرمز کوبیده شده :♦: به مقدار لازم

سیر :♦: 1 بوته

روغن :♦: 200 گرم

روش پخت و طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص غذای جنوبی و خوش طعم

از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده می توانید استفاده کنید

طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی , قیله ماهی جنوبی

طرز تهیه قلیه ماهی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه قلیه ماهی ابتدا باید

سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می‌ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می‌کنیم.

پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلایی شود. سیر را می‌کوبیم و در پیاز می‌ریزیم.

سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می‌گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.

ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می‌گذاریم در حرارت ملایم بپزد.

روش پخت و طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص غذای جنوبی و خوش طعم

طرز تهیه قلیه ماهی , قلیه ماهی , قیله ماهی جنوبی

پوست آن را می‌گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می‌ریزیم.

تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می‌کنیم و

در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می‌گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می‌کنیم؛

زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می‌نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می‌کنیم؛

2 تا 3 لیوان آب در آن می‌ریزیم و در حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.

در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می‌کنیم.

روش پخت و طرز تهیه قلیه ماهی مخصوص غذای جنوبی و خوش طعم