روش پخت و طرز تهیه سوفله ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی پخت

طرز تهیه سوفله ماهی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه سوفله ماهی , سوفله ماهی , روش پخت سوفله ماهی

اگر شما هم نام سوفله ماهی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش پخت و طرز تهیه سوفله ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی پخت

ماهی غنی از کلسیم و فسفر است و مصرف آن مخصوصاً برای کودکان ضروری است. لذا هفته ای حداقل 2 بار ماهی بخورید.

مواد لازم برای تهیه سوفله ماهی :

 

ماهی شیر :♦:  یک کیلوگرم

 روغن :♦: مقداری

 تن ماهی :♦: یک کنسرو

 پنیر پارمزان رنده شده :♦:  150 گرم

 جعفری خرد شده :♦: مقداری

روش پخت و طرز تهیه سوفله ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی پخت

مواد لازم در این دستور برای تهیه غذا برای 5 نفر می باشد.

طرز تهیه سوفله ماهی , سوفله ماهی , روش پخت سوفله ماهی

طرز تهیه سوفله ماهی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه سوفله ماهی ابتدا باید

ظرف مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب کنید.

 ماهی ها را کف ظرف بچینید.

روش پخت و طرز تهیه سوفله ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی پخت

به جای ماهی شیر می توانید از سایر ماهی های بدون استخوان استفاده کنید.

طرز تهیه سوفله ماهی , سوفله ماهی , روش پخت سوفله ماهی

 در یک کاسه، تن ماهی را با پنیر رنده شده و جعفری خرد شده مخلوط کنید.

سپس آن را بر روی ماهی ها بریزید.

 ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید.

نهایتاً ظرف را روی یک دیس برگردانید.

و در آخر با سلیقه خود تزیین کرده و میل کنید

می توانید این غذا را داخل ظرف نسوز روی اجاق گاز درست کنید. البته بهتر است روی قابلمه دم کنی قرار دهید.

روش پخت و طرز تهیه سوفله ماهی مخصوص به همراه نکات طلایی پخت